Betingelser & Vilkår

OVERSIKT

Denne nettsiden/applikasjonen drives av helenbuy-teamet. Gjennom hele nettstedet/applikasjonen refererer begrepene "vi", "oss" og "vår" til helenbuy-teamet. helenbuy tilbyr denne nettsiden/applikasjonen, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra dette nettstedet til deg, brukeren, forutsatt at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er oppgitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår "tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("VILKÅR OG BETINGELSER", "Vilkår"), inkludert disse tilleggsvilkårene, betingelsene og retningslinjene referert til her og/eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse VILKÅR OG BETINGELSER gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse VILKÅR OG BETINGELSER nøye før du går inn på eller bruker vår nettside/applikasjon. Ved å gå inn på eller bruke noen del av nettstedet godtar du å være bundet av disse VILKÅR OG BETINGELSER. Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet/applikasjonen eller bruke noen tjenester. Hvis disse VILKÅR OG BETINGELSER anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse VILKÅR OG BETINGELSER.

Alle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken skal også være underlagt VILKÅRENE OG BETINGELSENE. Du kan se den nyeste versjonen av VILKÅR OG BETINGELSER når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse VILKÅRENE OG BETINGELSENE ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på vår nettside/applikasjon. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet/applikasjonen etter publisering av eventuelle endringer utgjør aksept av disse endringene.

SEKSJON 1 - VILKÅR FOR NETTBUTIKK

Ved å godta disse VILKÅR OG BETINGELSER, kan du ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan heller ikke, ved bruk av tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til lover om opphavsrett).

Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen kode av destruktiv karakter.

Et brudd på eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

SEKSJON 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til hvem som helst av hvilken som helst grunn når som helst.

Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å samsvare med og tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk.

Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet/applikasjonen som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse av oss.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert kun for bekvemmelighets skyld og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUELL INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og skal ikke stoles på eller brukes som det eneste grunnlaget for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer rettidige informasjonskilder. Enhver tillit til materialet på denne siden er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke aktuell og er kun gitt for din referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på denne siden når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

SEKSJON 4 - ENDRINGER AV TJENESTEN OG PRISER

Prisene for våre produkter kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte tjenesten (eller deler eller innhold av den) uten varsel når som helst.

Vi skal ikke være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller avslutning av tjenesten.

SEKSJON 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelig eksklusivt online via nettstedet/applikasjonen. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i henhold til våre retningslinjer for retur.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig fargene og bildene av produktene våre som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at dataskjermens visning av noen farger vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud for produkter eller tjenester på denne siden er ugyldige der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere antall kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under samme kundekonto, det samme kredittkortet og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfelle vi gjør en endring i eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-posten og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt på tidspunktet bestillingen ble foretatt. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som, etter vår egen vurdering, ser ut til å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp gjort i butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnumre og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg ved behov.

For mer informasjon, vennligst se vår returpolicy.

SEKSJON 7 - EKSTRA VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker eller har kontroll eller input over.

Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelige" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen godkjenning. Vi skal ikke ha noe som helst ansvar som oppstår fra eller relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

All bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet er helt på egen risiko og eget skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene for verktøyene som tilbys av den eller de relevante tredjepartsleverandørene.

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner gjennom nettstedet/applikasjonen (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester skal også være underlagt disse VILKÅR OG BETINGELSER.

SEKSJON 8 - TREDJEPARTSLINKER

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via tjenesten vår kan inkludere materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjepartsnettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar eller ansvar for noe tredjepartsmateriale eller nettsteder, eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Les nøye gjennom tredjepartens retningslinjer og praksis, og sørg for at du forstår dem før du engasjerer deg i en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparten.

SEKSJON 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEBACK OG ANDRE INNLEGG

Hvis du på vår forespørsel sender visse spesifikke bidrag (for eksempel konkurransebidrag) eller uten en forespørsel fra oss sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten på nettet, via e-post, post eller på annen måte (samlet "kommentarer"), samtykker du i at vi når som helst, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke i et hvilket som helst medium eventuelle kommentarer du videresender til oss. Vi er og skal ikke være forpliktet til (1) å opprettholde noen kommentarer i fortrolighet; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til, overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi bestemmer etter eget skjønn er ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende eller krenker noen parts intellektuelle eiendom eller disse VILKÅR OG BETINGELSER. .

Du godtar at kommentarene dine ikke vil krenke noen rettigheter til noen tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde injurierende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller relatert nettsted/applikasjon. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for å være noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter med hensyn til opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer du kommer med og deres nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss intet ansvar for eventuelle kommentarer lagt inn av deg eller tredjepart.

SEKSJON 10 - PERSONLIG INFORMASJON

Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernerklæring.

SEKSJON 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTLEVELSER

Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transitttider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted/applikasjon er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn rekkefølge).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted/applikasjon, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med unntak av det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato brukt i tjenesten eller på noe relatert nettsted/applikasjon, bør tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted/applikasjon har blitt endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som er angitt i VILKÅR OG BETINGELSER, har du forbud mot å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til ethvert ulovlig formål; (b) å oppfordre andre til å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte internasjonale eller britiske forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedverdige, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan bli brukt på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller til relaterte nettsider/applikasjoner, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personopplysninger; (i) å spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, krype eller skrape; (j) for uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller relaterte nettsider/applikasjoner, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller relaterte nettsider/applikasjoner for brudd på noen av de forbudte brukene.

SEKSJON 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer, representerer eller garanterer ikke at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemte perioder eller kansellere tjenesten når som helst, uten varsel til deg.

Du godtar uttrykkelig at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produktene og tjenestene som leveres til deg gjennom tjenesten er (bortsett fra det som er uttrykkelig angitt av oss) gitt "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

I intet tilfelle skal vi, våre direktører, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, kontraktører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for noen skade, tap, krav eller noen direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle eller følgeskader av noe slag, inkludert uten begrensning tapt fortjeneste, tapt inntekt, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, erstatningsrett (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som oppstår fra din bruk av noen av tjenestene eller produkter anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for ethvert annet krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller ethvert produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i noe innhold, eller tap eller skade av noe slag som oppstår som et resultat av bruken av tjenesten eller innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de blir informert om muligheten. Fordi enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses i den maksimale utstrekning loven tillater.

SEKSJON 14 - ERSTATNING

Du samtykker i å skadesløs, forsvare og holde oss og våre overordnede, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, kontraktører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte harmløse fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige krav. advokathonorarer, laget av en tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse VILKÅR OG BETINGELSER eller dokumentene de inneholder ved referanse, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

SEKSJON 15 - ATDELBARHET

I tilfelle at en bestemmelse i disse VILKÅR OG BETINGELSER blir fastslått å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i gjeldende lov, og den uhåndhevbare delen skal anses å være skilt fra disse VILKÅRENE OG BETINGELSER, skal en slik avgjørelse ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten til andre gjenværende bestemmelser.

SEKSJON 16 - OPPSIGELSE

Forpliktelsene og forpliktelsene til partene pådratt før oppsigelsesdatoen skal overleve etter oppsigelsen av denne avtalen for alle formål.

Disse VILKÅR OG BETINGELSER er effektive med mindre og til de sies opp av enten deg eller oss. Du kan si opp disse VILKÅR OG BETINGELSER når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis du etter vår egen vurdering mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, i å overholde ethvert vilkår eller bestemmelse i disse VILKÅR OG BETINGELSER, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med datoen for oppsigelse; og/eller kan følgelig nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av disse).

SEKSJON 17 - HELE AVTALEN

Hvis vi ikke utøver eller håndhever noen rettigheter eller bestemmelse i disse VILKÅR OG BETINGELSER, skal ikke utgjøre en fraskrivelse av slik rett eller bestemmelse.

Disse VILKÅR OG BETINGELSER og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forhold til Tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av Tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle tidligere versjoner av VILKÅR OG BETINGELSER).

Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse VILKÅR OG BETINGELSER skal ikke tolkes mot den som har utarbeidet.

SEKSJON 18 - GJELDENDE LOV

Disse VILKÅR OG BETINGELSER og eventuelle separate avtaler der vi gir deg tjenester skal styres av og tolkes i samsvar med lovene til HK.

SEKSJON 19 - ENDRINGER I VILKÅR OG BETINGELSER

Du kan se den nyeste versjonen av VILKÅR OG BETINGELSER når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse VILKÅR OG BETINGELSER ved å legge ut oppdateringer og endringer på vår nettside/applikasjon. Det er ditt ansvar å sjekke vår nettside/applikasjon med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår nettside/applikasjon eller tjenesten etter publisering av eventuelle endringer i disse VILKÅR OG BETINGELSER, utgjør aksept av disse endringene.

SEKSJON 20 - KONTAKTINFORMASJON

Hvis du fortsatt har spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt oss på vårt støttesenter